Căutăm dansatoare, actori, little people, DJ, muzicieni pentru spectacole plătiteEști dansatoare și ai experiență în dansuri moderne sau latine? Ești serioasă, punctuală și profesionistă? Vino în echipa noastră!
Ești muzician latino, lăutar sau cânți jazz? Ești serios, prezentabil și vrei să câștigi bani din muzica ta? Noi te căutam pe tine!

Ești actor și ai programe care ar putea fi bune pentru petreceri tematice sau poți imita foarte bine o persoană cunoscută? De ce să nu câștigi bani ca Look - a like?
Ești DJ, ai aparatură și îți place să lucrezi cu publicul? Ești ceea ce căutam!
Ești dresor de animale și cauți un impresar pentru spectacole? Ia legătura cu noi!

Ești profesor de samba, zumba ori salsa? Vrei să îți extinzi activitățile pentru o scurtă lecție de dans interactivă la petreceri private sau corporate? Noi te căutam pe tine!

Ești liliputan sau cunoști un liliputan sau o familie întreagă? Noi te căutam pe tine pentru meet en greet! Avem nevoie de un mini-rege, un mini Aladin, un mini-vânător, un mini-Moș Crăciun! Avem de muncă pentru tine!

Mergi pe papainoage, ai costume minunate, știi să desenezi caricaturi sau tatuaje cu Henna? Noi avem nevoie de tine!

Ești o fată sau un băiat frumos, ești plăcut sau plăcută publicului și vrei să te lansezi ca model pentru că lumea modei te-a atras tot timpul? Noi căutam modele pentru diferite reclame și campanii de publicitate. Să fii înscris la noi nu te costă nimic, iți poate aduce beneficii financiare și un timp minunat petrecut așa cum iți place! Vino în echipa noastră!

Dacă ai talente artistice care ar putea fi valorificate, ești ceea ce căutam noi. În noi poți găsi o echipă care știe să îți pună în valoare talentele preferate!

Căutăm, de asemenea, și maeștri bucătari, ospătari și ospătărițe prezentabili, cocktail shakers și personal de bar. Oferim un mediu de muncă relaxat într-o echipă tânără și dinamică!

Trimite CV-ul la oanabarbu12@yahoo.com și te contactăm imediat!

petreceri-tematice.ro

 

 
Cowboys si Indieni
Cowboys si Indieni
Copyright ©2018 AstroCat. All rights reserved.